L’Ajuntament de Palafolls obre la convocatòria per rebre propostes per a la quarta edició Festival Fisures

El primer cap de setmana de juliol se celebrarà a Palafolls la quarta edició del Festival Multidisciplinari Fisures, que omplirà de propostes artístiques les places, carrers i espais públics de la població amb una programació interdisciplinària, plural i transversal.

Així, s’hi donaran cita propostes d’arts visuals, arts escèniques de petit format (teatre, titelles, monòlegs, poesia,…), instal·lacions efímeres als carrers, actuacions musicals o de dansa, entre d’altres.

Tot just ara s’ha obert el termini per a què els artistes puguin presentar les propostes que volen portar al Fisures 2017. Hi ha temps fins a finals d’abril. Llavors el jurat del certamen decidirà quines propostes es podran veure el primer cap de setmana de juliol.

Una de les oportunitats que ofereix el Fisures és la de programar propostes agosarades, de petit format o conceptuals que no s’acostumen a veure als circuïts culturals habituals i que aquestes convisquin amb la població i entrin en diàleg amb els vianants, espectadors i els propis edificis.

L’any passat, el Fisures va oferir una quinzena d’actuacions amb expressions de dansa acrobàtica, teatre de petit format, mapping, performances, accions sonores i monòlegs.

Els artistes interessats en presentar les seves propostes al Fisures, poden consultar les bases i inscriure’s a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Palafolls.