S´obre el termini per accedir a 25 habitatges amb protecció oficial a Tordera

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per adjudicar 25 pisos amb protecció oficial de lloguer a Tordera. Les normes ofereixen noves condicions després que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, presentés un Pla de xoc el passat mes de setembre per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat.

Dels 25 habitatges de Tordera n’hi ha 11 d’un dormitori, que tenen una superfície de 42,93 m2 a 51,53 m2, i un preu de lloguer mensual de 204 a  239 euros. La resta d’habitatges, 14, tenen dos dormitoris en una superfície de 53,88 m2 a 72,79 m2 i la renda mensual del lloguer va de 249 a 326 euros.  Els habitatges es troben situats al carrer de Girona i a l’avinguda dels Països Catalans.

L’Institut Català del Sòl ha construït els habitatges i l’Agència els administra. Les persones interessades en aquests pisos poden informar-se a l’ajuntament de Tordera i a l’Agència www.agenciahabitatge.cat.Les sol·licituds es poden presentar fins al 29 de febrer a l’Ajuntament. Per a més informació, cal consultar les bases del procés d’adjudicació.