Demà es presentarà el reglament de Participació Ciutadana de Santa Susnna

L’acte es farà a la Masia Can Rates

A finals de l’any passat es va posar en marxa un consell de ciutadans de Santa Susanna amb l’objectiu de consensuar un Reglament de Participació Ciutadana. Hi havia hagut una feina prèvia d’anys anteriors que cal agrair en tot moment però que patia de certes mancances a l’hora de dur a terme de manera efectiva les iniciatives que poguessin sortir des de la ciutadania. Un informe de diagnosi de la Diputació donava compte d’aquesta davallada en l’interès i d’un cert cansament sobre el tema.

L’Ajuntament, que s’havia compromès durant la campanya a renovar l’impuls a la participació ciutadana, va posar en marxa juntament amb un grup de ciutadans la comissió per redactar aquest reglament que es presenta a la ciutadania de Santa Susanna el dia 26 de gener a Can Ratés. (21h)

El que s’ha assolit amb aquest reglament és que quedin establertes les directrius bàsiques a seguir quan hi hagi una iniciativa ciutadana o quan alguna regidoria vulgui fer una proposta a la ciutadania. Ens dotem així, els ciutadans, de procediments de relació amb l’equip de govern per impulsar les nostres iniciatives i per cuidar entre tots del nostre poble

Impulsar el Voluntariat per Santa Susanna

Ciutadans que sempre han mostrat una gran preocupació per la participació ciutadana i una gran estima pel poble i que ara tindran la via per poder donar sortida a les seves inquietuds.
Des de l’Ajuntament es volen posar les bases perquè aquests ciutadans puguin actuar en favor dels altres i del poble sent solidaris i amb un compromís ferm amb Santa Susanna. Implicant-se i sentint-se part implicada amb el seu poble. Ciutadans sensibles a les mancances i les necessitats socials. Ciutadans que des de la participació ciutadana s’ofereixen per donar un cop de mà de manera altruista en aquests moments de crisi i dificultat.