Imparteixen a Malgrat un curs de socorrista aquàtic a 15 persones

Els 15 alumnes que van passar la selecció realitzada el passat dia 21 de desembre, han iniciat a Malgrat de Mar el curs de Socorrista Aquàtic. Està organitzat i impartit per l’empresa Proactiva (prevenció, vigilància, rescat i salvament en el medi aquàtic) amb col•laboració amb la regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Aquest curs forma part del programa Forma i Contracta del Servei d’Ocupació de Catalunya, mitjançant el qual el SOC i Fons Social Europeu finançien empreses que necessitin contractar treballadors i treballadores. El finançament es destina a la formació de persones treballadores, prioritàriament en situació d’atur, amb el compromís per part de l’empresa de contractar, com a mínim, el 60% d’aquests/es treballadors/ores.

La formació de socorrisme aquàtic consta de 250 hores, combinant teoria, que s’impartirà cada dimecres, de 15 a 19 hores, al Centre Cultural, i la pràctica que es realitzarà al centre esportiu Més, la resta de dies de 7 a 9 hores. Aquesta formació finalitzarà durant el proper mes de maig.