Pineda inaugura avui amb una festa un espai per a infants a la Platja dels Pescadors

Baby_Center_Pineda1Pineda de Mar celebra la Festa d’Estiu avui diumenge 3 de juliol i inaugura de forma oficial el Baby Center a la Platja dels Pescadors. El Baby Center és un nou espai infantil per a nadons i nens fins als 6 anys on les famílies disposen de forma gratuïta d’un seguit de comoditats que faciliten la seva estada a la platja: canviadors, trones, microones, nevera, rentamans, llitets, sofà d’alletament, tallers, contes, treballs manuals…

Al llarg del dia, es fan un mínim de sis tallers gratuïts de 30 minuts cadascun,  en diferents idiomes per a un màxim de dotze nens i nenes d’entre 2 i 6 anys. Mentre es fa el taller, els menors estan en tot moment supervisats per la persona que els acompanya. Els usuaris del servei poden deixar els cotxets a l’espai assenyalat al Baby Center. L’ús de la instal·lació és gratuïta.

Baby_Center_Pineda2

El passat 3 de juny va obrir les portes el nou servei Baby Center i durant el primer mes de funcionament 335 nens i nenes han fet ús de les instal·lacions. El Baby Center romandrà obert fins al 30 de setembre, de 10 a 18 h de dilluns a diumenge.

El Baby Center és un nou servei que ofereix l’Ajuntament de Pineda per a la millora de l’oferta de serveis i activitats que s’ofereixen a les platges del municipi que aquest any compten amb dues banderes blaves (Platja dels Pescadors i de La Riera). El Baby Center també és un nou punt d’informació turística per als visitants i turistes que passen les vacances a Pineda de Mar, destinació de Turisme Familiar.

Baby_Center_Pineda3

Festa d’Estiu per a tota la família

La inauguració oficial del Baby Center serà diumenge 3 de juliol a les 12 h, presidida per l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor. Durant tot el dia se celebrarà la Festa d’Estiu amb activitats gratuïtes per a petits i grans. Hi haurà exhibició de Tai-Chi (10 a 10.45 h), Aquagym (11 a 11.45 h) i Mix de Zumba i Aerobox amb la col·laboració del Complex Esportiu Can Xaubet. També hi haurà circuit d’aventura amb tirolina, surf en moviment, inflables i piscina amb barques a pedals, pesca d’aneguets i pistoles d’aigua.

A més aquest diumenge, durant tot el dia serà gratuït el servei del nou trenet turístic, El Cuc de Pineda de Mar.

Baby_Center_Pineda4