L’Ajuntament de Pineda rebrà 676.000 € de subvenció de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de Pineda de Mar

Ajuntament de Pineda de Mar

L’Ajuntament de Pineda de Mar rebrà 676.763,96 euros de subvenció de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona, en el Pla de Mandat 2016-2019. L’Ajuntament va presentar cinc actuacions que han estat acceptades per la Diputació i rebran el finançament sol·licitat.

Així ho ha confirmat la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, durant la reunió mantinguda amb l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ahir al Consell Comarcal del Maresme.

De l’import total de l’aportació de la Diputació a l’Ajuntament, 400.000 euros es destinaran al Complex Esportiu Can Xaubet: 200.000 euros per a la substitució de la coberta de la piscina municipal i 200.000 euros per al projecte de modificació del sistema de desinfecció i cloració de la piscina.

L’Ajuntament també rebrà 180.000 euros per al projecte de millora del drenatge del nucli urbà, 53.118,15 euros per al projecte de remodelació de la Plaça Margarida Xirgu i 43.645,81 euros per al projecte d’adequació de la parcel·la situada al carrer Arnau de Vilanova per a l’ús d’Hort Urbà.

Visita del diputat d’Esports a Pineda

Ahir al matí, el diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, ha fet una visita institucional a Pineda de Mar, acompanyat de l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, i del regidor adjunt a l’Alcaldia, Francesc Horta, entre d’altres autoritats i tècnics municipals. El diputat d’Esports ha visitat el Complex Esportiu Can Xaubet i ha fet entrega a l’Ajuntament del nou Pla d’Autoprotecció del complex municipal.

Xavier Amor i Josep Salom / Ajuntament de PIneda

Xavier Amor i Josep Salom / Ajuntament de PIneda

Josep Salom també ha visitat la Base Nàutica Municipal de Pineda de Mar, acompanyat de Xavier Amor, Francesc Horta i del gerent de la Federació Catalana de Vela, Josep Seguer. L’Ajuntament de Pineda està treballant en l’elaboració d’un projecte d’inserció laboral relacionat amb els esports nàutics. L’alcalde ha destacat la importància de poder disposar d’aquest programa, integrant els recursos de què disposa el municipi: el mar, la platja i la Base Nàutica Municipal.