El campionat europeu de Fitness ha portat més de 1.300 atletes a Santa Susanna

Ajuntament de Santa Susanna

Ajuntament de Santa Susanna

Més de 1.300 atletes d’arreu d’Europa han convertit un any més Santa Susanna en la capital del Fitness amb la celebració del campionat europeu EBFF (European Bodybuilding and Fitness Federation).  La Federació Internacional de Bodybuilding i Fitness (IFBB) va escollir novament Santa Susanna per celebrar aquest esdeveniment que ha tingut lloc entre el 4 i el 9 de maig.

Els més de 1.300 participants s’han allotjat en diferents hotels del municipi i les competicions de les diferents categories es van celebrar al pavelló municipal. A més, la federació va aprofitar aquesta cita per celebrar el seu congrés anual amb delegats de més de 45 països encapçalats pel president de l’IFBB, Rafael Santonja.

Per a Santa Susanna, especialment per al sector turístic, aquest és un dels esdeveniments més destacats de l’any, ja que aporta un gran dinamisme social i econòmic. Tanmateix, representa una important promoció del municipi gràcies a la repercussió internacional de la competició i ajuda a consolidar les marques de turisme esportiu i de reunions amb les que compta Santa Susanna.

Cal destacar que, a més de tenir un fort ressò en mitjans de comunicació especialitzats com són els canals d’esports de diferents països, també té un impacte al mateix centre del poble, donat que l’emplaçament de la competició s’ha situat al pavelló d’esports. Això fa que el turista assistent a la competició pugui passejar i conèixer el centre del poble, com s’ha pogut comprovar durant el cap de setmana en terrasses i comerços.