L’Ajuntament de Pineda de Mar pagarà la reparació de la tanca de protecció de la via del tren

Ajuntament de Pineda de Mar

Ajuntament de Pineda de Mar

Dilluns 9 de maig començaran les obres de construcció d’un nou mur de contenció per a la reinstal·lació de la tanca de protecció de la via del tren al carrer Consolat de Mar, davant del cementiri municipal de Pineda. Un mal assentament de la riosta de formigó sobre la qual està col·locada la tanca va fer que caigués parcialment.

Els treballs consistiran en el desmuntatge de la tanca metàl·lica existent, la demolició i la retirada de la riosta sobre la qual està col·locada, la construcció d’un nou mur de formigó armat i el muntatge sobre aquest de la tanca anteriorment retirada. L’Ajuntament ha adjudicat les obres a l’empresa Construmat Pinalba S.L. per l’import de 5.765,65 euros IVA inclòs.

Ajuntament de Pineda de Mar

Ajuntament de Pineda de Mar

L’Ajuntament de Pineda assumirà el cost total de les obres, ja que, per motius de seguretat i a les portes de la temporada d’estiu, no pot esperar més temps a obtenir una resposta a la petició que va fer el consistori a l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) perquè s’encarregués d’aquesta reparació.

Els Serveis Tècnics de la Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Pineda de Mar han fet la memòria valorada dels treballs i han adjudicat les obres que començaran dilluns 9 de maig i es preveu que tindran una durada de dues setmanes.