El programa de Ràdio Pineda ‘Fun With English’ obté la Menció de Qualitat als Premis Ràdio Associació

Ana Maria Mateo i

Ana Maria Mateo i Robert Urquhart / Ajuntament de Pineda de Mar

El programa Fun With English es va començar a emetre aquest mes de gener. Està dirigit i presentat pels professors d’anglès de l’Escola d’Adults municipal Natura, Ana María Mateo i Robert Urquhart, amb Ricard Ubach en l’edició i control tècnic.

Fun  With English proposa diferents situacions quotidianes en format radiofònic breu, en càpsules de  3-4 minuts. Amb humor i simpatia, els oients aprenen converses en anglès: a una cafeteria, a comprar el pa, salutacions, direccions,… Sense ser un curs d’anglès, té per objectiu acostar l’idioma de forma fàcil als oients, en una població turística com és Pineda de Mar.

S’emet de dilluns a divendres a 2/4 de 12 del migdia i a 2/4 de 7 de la tarda, alternant dos capítols setmanals. Per als oients que volen aprofundir, hi ha exercicis per practicar a través d’internet, al bloc de l’Escola d’Adults,  i es poden recuperar també els àudios del programa a www.radiopineda.cat. També hi ha regals cada setmana per sortejar entre els oients que hi participen.

És la segona vegada que Ràdio Pineda obté un reconeixement als premis Ràdio Associació de Catalunya. El primer cop va ser l’any 2005, amb el premi al Millor Programa de Ràdio Local per “Dones a l’Ona”, presentat per la periodista Maria-Josep Hernàndez, actual coordinadora de Ràdio Pineda.

Dos docents de l’Escola d’Adults Natura

L’Escola d’Adults Natura és un servei municipal de l’Ajuntament de Pineda de Mar. És un centre autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Els presentadors del programa Fun With English són dos docents de l’Escola d’Adults: Ana Maria Mateo és una persona entusiasta per la seva feina i amb moltes ganes de fer coses noves. Una bona prova és aquest programa. És llicenciada en Filologia Hispànica i té una Diplomatura en Llengua Anglesa.

Robert Urquhart Collins té la nacionalitat anglesa, encara que va néixer a Alemanya. Viu a Pineda de Mar des de fa 2 anys. És tot un gentelman i té una pronunciació genial. És advocat i un apassionat de les llengües i és professor a l’escola d’Adults des de 2014 i fa classes d’anglès del nivells A.1 i A.2.