8500 alumnes passaran aquest curs pel Clavé en la campanya de teatre escolar

Des d’aquest mes d’octubre de 2011 fins l’abril de 2012, el Teatre Clavé acollirà la visita de més de 8500 alumnes repartits en els onze espectacles de la programació escolar. Són alumnes d’escoles i instituts de l’Alt Maresme i La Selva, en concret dels municipis de Tordera, Pineda, Calella, Fogars de la Selva, Palafolls, Santa Susanna i Malgrat de Mar; i de tots els nivells educatius des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

El 2012 s’iniciarà amb la proposta teatral de La Pera Llimonera titulada Tortuga, l’illa d’en Tresot; l’espectacle de titelles Marecrits de la companyia Hirondela Teatre; i la proposta musical de Xarop de canya titulada Sons de la Mediterrània. El darrer tram de la programació l’ocupen els espectacles de dansa Sopa de pedres i D’un paper en blanc; la proposta teatral EnREDad@s i De bracet, un espectacle de música a càrrec de Samfaina de colors.

Un any més, la programació escolar del Teatre Clavé compta amb el patrocini de Caixa Laietana i el suport de la Diputació de Barcelona.