Encesa de llums de Nadal, vídeo mapping i inauguració de la pista de gel per donar la benvinguda al Nadal a Pineda de Mar

pineda_nadalPineda de Mar dóna la benvinguda al Nadal, aquest dijous 3 de desembre, amb l’encesa de llums, la projecció d’un vídeo mapping a la façana de l’Ajuntament i la inauguració de la pista de gel, a la plaça d’Espanya.

El programa d’encesa de llums de Nadal començarà a les 17.00 h amb la xocolatada popular, a càrrec de l’Associació de Veïns Unió de Poblenou, a la plaça del Pilar. A les 17.30 h, es farà l’espectacle infantil ‘La història del fanalet màgic’ al Pati de Can Comas.

A les 18.00 h hi haurà l’encesa de llums de Nadal amb l’animació dels personatges Disney, a la plaça del Pilar de Poblenou.

A les 18.30 es projectarà un vídeo mapping per primera vegada a Pineda de Mar. Consistirà en la projecció d’imatges 3D i so amb motius nadalencs, a la façana de l’Ajuntament. A continuació es farà l’encesa de la il·luminació nadalenca, amb la col·laboració de l’Escola de Dansa Pas a Pas, a la plaça de Catalunya.

A les 19.00 es farà la inauguració de la Pista de gel amb l’actuació del Club de Patinatge Artístic de Pineda, a la plaça d’Espanya. La pista de patinatge estarà oberta fins al 10 de gener.

Fira de Nadal i més de 50 activitats aquestes festes a Pineda

La programació de Nadal a Pineda de Mar inclou una cinquantena d’activitats per a totes les edats:  Música, tradició, cultura, festes, compres…

El cap de setmana del 12 i 13 de desembre es celebrarà la VI Fira de Nadal a Pineda. Podreu passejar per la Fira i gaudir i participar de les activitats que s’han organitzat, a la plaça d’Espanya, plaça de les Mèlies, Dr.Bertomeu, Roig i Jalpí i Carreró de la Vila.