L’Arxiu Municipal de Malgrat divulgarà 20.000 fotografies històriques a través d’Internet

Ajuntament de Malgrat de Mar

Ajuntament de Malgrat de Mar

L’Arxiu Municipal de Malgrat de mar amb el suport de la Regidoria de Cultura posarà els proxims dies a l’abast de tothom 20.000 fotografies de la història del poble. Aquestes imatges de diferents fons documentals fins ara només es podien consultar a l’Arxiu.

A partir del proper 27 de novembre, es poden consultar les imatges al web municipal. L’Arxiu Municipal farà una presentació el proper divendres 27 a les 19.30 h.

L’Arxiu Municipal ha rebut un bon nombre de fons documentals de persones i entitats del poble que ara es posen a l’abast de tothom, a través d’Internet. A partir del divendres 27 de novembre es podrà consultar la totalitat del fons fotogràfic d’Antoni Poch a l’espai web de l’Arxiu Municipal, i més endavant s’aniran incorporant altres fons fotogràfics.

El cap del Servei d’Arxiu Municipal, Josep Maria Crosas, ha explicat que «hi ha molta feina feta, però encara n’hi ha molta més per fer, per exemple, a l’hora d’identificar imatges, però no només en aquest tema». En aquest sentit, l’Arxiu Municipal també vol promoure la creació d’una Associació d’Amics de l’Arxiu.