La carretera de Malgrat a Blanes es tallarà el diumenge 4 de maig fins a final d’agost per les obres del pas enlairat del Molí Vell

La carretera BV-6001 que comunica Malgrat de Mar amb Blanes quedarà tallada al trànsit de vehicles a partir del proper dimarts 4 de maig i fins el 27 d’agost, aproximadament. L’execució de les obres de construcció de l’accés enlairat a la carretera de Mas Bages, per substituir el pas a nivell del Molí Vell, obliga a tallar aquesta via. La Policia Local de Malgrat ha habilitat rutes alternatives per garantir les entrades i sortides de vehicles, i en concret de camions, al sector industrial i turístic del Camí de la Pomereda. 

Itineraris alternatius: 
-En el cas dels turismes i ciclomotors procedents del poble tenen l’accés garantit des del poble a través del pas soterrani que enllaça amb el carrer de l’Abat Oliba. 
-En el cas de camions, el recorregut d’entrada al sector de la Pomereda serà a través de l’avinguda Costa Brava i el carrer de Girona, per enllaçar amb el vial perimetral que uneix amb la Cooperativa Progrés-Garbí, i després a través del vial que hi ha entre les fàbriques Boehringer Ingelheim i Henkel. 
-En el cas de camions, el recorregut de sortida del sector de la Costa Brava, serà per Camí de la Pomereda, carretera de Mas Bages fins al trencament amb Camí del Pla per on es circularà fins a la Cooperativa Progrés-Garbí per anar en direcció el polígon industrial de can Patalina a través del pas inferior, el vial perimetral l’avinguda de Joaquima de Vedruna per enllaçar amb l’avinguda Costa Brava. El document adjunt mostra gràficament les rutes a seguir. 

La construcció del pas enlairat de Mas Bages, que costa 2,3 milions d’euros, suposarà l’eliminació del darrer pas a nivell que hi ha al municipi. Les obres, que porta a terme Adif -entitat pública empresarial adscrita al Ministeri de Foment-, contemplen la construcció d’una variant i un pas superior per a la supressió del pas a nivell en el punt quilomètric 58,260 de la línia ferroviària. Els treballs també preveuen la construcció d’una rotonda i l’arranjament de dos camins d’accés. El projecte té com a objectiu incrementar la seguretat de vehicles, vianants i circulacions ferroviàries, així com garantir la permeabilitat de la infraestructura ferroviària al seu pas per Malgrat.