Comença a Malgrat la construcció del Centre Cívic del Castell i La Verneda

Foto: Ajuntament de Malgrat

El passat 23 d’agost s’inicià l’execució de les obres de construcció del Centre Cívic del Castell i La Verneda a Malgrat de Mar. Aquesta obra és una de les principals actuacions incloses en el projecte d’Intervenció Integral del Barri del Castell, del programa de Barris de la Generalitat de Catalunya, i dóna resposta a uns de les demandes més reiterades per part del veïnat. Segons el projecte, el pressupost total per contracte és de 1.379.770,98 euros i la durada estimada de les obres també és de 12 mesos.

Recordem que aquest nou equipament pel municipi es realitza segons l’estudi de programació elaborat al març de 2008 amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’obra és la rehabilitació, ampliació, i reforma de l’edifici que fins ara ha servit per allotjar l’escola taller, situat al Carrer del Segre. L

’objectiu del projecte és crear un centre cultural, cívic i de lleure propiciat per lanecessitat d’impulsar la vida associativa i d’activitats del barri i pal•liar la inexistència d’equipaments pels diferents col•lectius per tal de fomentar la cohesió social i el protagonisme de la ciutadania. Les necessitats i preferència d’usos d’aquest Centre són: solucionar les necessitats socials dels veïns; potenciar els barris del Castell i La Verneda; millora de l’accessibilitat urbana; integrar actuacions i crear sinèrgies.