Tordera s’afegirà a les iniciatives d’ajuda i suport als refugiats dels conflictes armats

Foto: ACNUR

Foto: ACNUR

El govern municipal de Tordera presentarà al proper ple ordinari de setembre una moció de suport a la creació i adhesió del municipi de Tordera a la Xarxa de Ciutats i Pobles Refugi per acollir aquelles persones que travessen  Europa fugint del conflictes armats als seus països d´origen.

El govern vol expressar així el seu suport als refugiats, tot impulsant i participant activament de les iniciatives que sorgeixin de la pròpia societat civil, de les institucions i entitats que treballen per fer front a aquest drama humanitari.

El text de la moció que s’està redactant es treballarà conjuntament la setmana vinent amb la resta de formacions polítiques que conformen el plenari amb l´objectiu d´assolir el màxim consens en la resolució de la moció.

En aquest mateix sentit, el regidor d´atenció social, Àngel Pous, participa aquest divendres a la reunió d´urgència convocada pel Fons Català de Cooperació amb l´objectiu de tractar la crisi humanitària en matèria de refugi i per tal de planificar i coordinar les accions que es poden dur a terme des dels ajuntaments catalans.