El guitarrista torderenc Diego Cortés serà el pregoner de la Festa Major 2015

Diego_CortesEl guitarrista torderenc de renom internacional Diego Cortés serà el pregoner de la Festa Major de Sant Bartomeu 2015. El pregó tindrà lloc el 23 d’agost, a les 23 h, des del balcó de l’Ajuntament.

Cortés compta amb una extensa  carrera musical al costat de la seva guitarra que l’ha portat a tocar arreu del món. Entre els escenaris que ha trepitjat Diego Cortés en destaquen el Madison Square Garden de Nova York, teatres d’Argentina, Xile,  Mèxic, Rússia, Àsia i tot Europa.

Ja sigui com a solista o acompanyat de Jaleo, KeJaleo o Albert Pla també ha participat en festivals com el de Jazz de Barcelona, el Montmatre de Paris, el Viña Rock, el Mercat de les Flors,  ha format part del cartell del “Palladium” Almati-Kazahastan, del festival al “Zenith” de Paris, del de Música Viva de Vic i del Palau de la Música Catalana.

Prendre part en aquests escenaris ha permès que al llarg dels anys Diego Cortés hagi pogut compartir cartell amb altres figures musicals de renom internacional com Santana, Celia Cruz, Los Ramones, Mike Oldfield, Philip Catherine, Larry Corriel o Paco de Lucia.

Actualment Diego Cortés recorre els escenaris i teatres espanyols i europeus al costat del polifacètic Albert Pla i també amb el grup de flamenc-jazz fusió Kejaleo.