Aquest és el nou equip de govern de Malgrat de Mar

El nou equip de govern de Malgrat de Mar / Foto: Ajuntament de Malgrat

El nou equip de govern de Malgrat de Mar / Foto: Ajuntament de Malgrat

L’Ajuntament de Malgrat ja té nou equip de govern, format pel PSC i JuntsXMalgrat. L’alcalde, Joan Mercader, ha signat el decret amb el qual delega les funcions a la resta de regidors de govern.

Aquest mandat tindrà regidories noves com la Igualtat i Gent Gran, Comunicació i Participació Ciutadana i Transparència. Es donarà compte d’aquest decret en el primer ple del mandat, que tindrà lloc el 2 de juliol.

El regidor del PSC Òliver Sánchez-Camacho és el regidor d’Obra Pública, Cementiri, Serveis, Activitats, Platges, Fires i Medi Ambient. Sònia Viñolas (PSC) és regidora d’Educació, Formació d’Adults, Solidaritat i Cooperació Internacional, Igualtat i Gent Gran. La regidora Raquel Martín (PSC) és responsable de les regidories de Promoció Econòmica i Acció Social i Ciutadania. Albert Cuní (PSC) és regidor de Cultura i Festes, Joventut, Habitatge, Servei d’Arxiu i Publicacions. Isabel Ortiz del PSC és regidora d’Hisenda, Salut Pública, Salut Comunitària, Consum i Serveis Informàtics.

Pel que fa al grup de JuntsXMalgrat,  Carme Ponsa és regidora de Turisme, Comerç, Indústria, Pagesia, Recursos Humans i Règim Intern. Miquel Àngel Ruiz és regidor d’Esports i Mercats, i Mireia Castellà d’Urbanisme.

L’alcalde, Joan Mercader (PSC), té també la responsabilitat sobre la Policia Local, Seguretat Ciutadana, Protecció Civil, Comunicació i Participació Ciutadana i Transparència, entre altres.

Els tinents d’alcalde són els següents:
Primera Tinent d’Alcalde:             Maria Carmen Ponsa
Segon Tinent d’Alcalde:               Òliver Sánchez-Camacho
Tercer Tinent d’Alcalde:              Raquel Martín
Quart Tinent d’Alcalde:                Isabel Ortiz
Cinquè Tinent d’Alcalde:            Mireia Castellà