Presentació de la Fira Màgica de Santa Susanna

Santa Susanna acolirà el dies 2 i 3 de juliol la Fira Màgica, amb diversos espectacles i una programació ampliada respecter a les edicions d’anys anteriors, seguint el fil argumental de crear noves maneres de relacionar-se amb la Terra. Els organitzadors de la Fira Màgica de Santa Susanna han donat avui onze motius convincents per no perdre’s l’esdeveniment d’enguany, que aposta fort per la cultura, la salut natural, l’art i l’espiritualitat.

L’acte de presentació de l’onzena edició ha tingut lloc aquest migdia a la masia de Can Ratés. Ha comptat amb la presència de l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, i la regidora de Festes, Natàlia Piqué.

Campolier ha explicat que «és un orgull per Santa Susanna poder tenir un esdeveniment tan important com la Fira Màgica, un referent cultural, d’oci, màgia i de teràpies alternatives».

Entre els principals motius que han exposat per visitar-la, destaquen els noms de reconegut prestigi (J.M. Calleja, Julia Otxoa, Antonio Gómez, Clemente Padin, Ibirico…), les propostes d’humor i alegria, d’art i cultura, teràpies complementàries i activitats màgiques (meditacions a l’aigua, performance de la Nova Era, menjar ecològic, sentits del riure…).

En l’àmbit sociocultural, el dissabte dia 2 hi haurà màgia amb Alis Kim i una gala màgica. El diumenge 3 de juliol el plat fort seran els espectacles d’humor amb Christian Atanasiu, Pablo Muñoz i risoterapeutes. I durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de la música amb Eduardo Laguillo, George Mileson -amb les versions de Bruce Springsteen-, jazz amb Fonic Trio, Eric Om amb música espiritual i el grup de versions Hotel Cochambre perquè el públic vibri a la revetlla de dissabte a la nit.

L’onzena edició de la Fira també comptarà amb 11 tipus de meditacions diferents, 11+11 poemes visuals i 11 propostes originals de les anteriors 10 Fires. Tot plegat distribuït en els 11 apartats amb què comptarà l’edició d’aquest any.

Diversificar les activitats

Per la seva banda, la regidora Natàlia Piqué ha ressaltat els esforços per diversificar les activitats i perquè totes les edats es vegin identificades. En aquest sentit, hi haurà un espai de llar d’infants per als més petits, perquè els pares puguin gaudir tranquil·lament de les teràpies mentre els seus fills estan entretinguts per professionals.

A la presentació també ha estat el director de la Fira, Àngel Sánchez, i alguns dels artistes que hi participaran enguany: Ainhoa, de l’entitat Om Terra Nova; Rosa Collelldevall, de Fapci; i Francisco León, que ha liderat aquest migdia la cerimònia de cloenda de la roda de premsa amb un ritual Saakhelu per protegir el territori i demanar bons auguris per la Fira, en el qual han participat tots els assistents.

Edició: JFG – Fotos: Ajuntament de Santa Susanna