2.897 persones s’han vacunat contra la grip al CAP de Malgrat aquest hivern

VACUNA CONTRA LA GRIPE AH1N1El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Malgrat de Mar ha administrat 2.897 vacunes antigripals en la campanya d’aquest hivern. Aquesta dada és superior a la de l’any anterior, que va ser de 2.525 persones vacunades.

Enguany, la Regidoria de Salut Comunitària i el CAP de Malgrat van enviar una carta informativa a les persones susceptibles als efectes d’aquesta malaltia recomanant la vacunació.

Durant la campanya antigripal, que es va posar en marxa el mes d’ocubre i es va allargar dos mesos, es van administrar al CAP de Malgrat de Mar 2.897 vacunes. El regidor de Salut Comunitària, Jordi Romero, ha valorat positivament aquesta xifra que any rere any va a l’alça.

L’any anterior el Centre d’Atenció Primària de Malgrat va posar en marxa una campanya per incentivar la vacunació i promoure els hàbits de vida saludables. D’aquesta manera, les persones que es vacunaven contra la grip rebien un tiquet promocional per comprar fruites i verdures en el Mercat Municipal.

Segons dades facilitades pel CAP, l’any 2012 es van vacunar contra la grip 2.331 persones; al 2011 unes 2.418 i al 2010, 2.200.