Presentació de Ramir Roger com a candidat d’ERC a l’alcaldia de Malgrat

Ramir Roger

Ramir Roger

El passat divendres al vespre es va dur a terme l’acte de presentació del candidat d’ERC a l’alcaldia de Malgrat de Mar, Ramir Roger.

L’alcaldable va poder compartir escenari amb el diputat al Congrés Joan Tardà, davant la presència de gairebé 150 malgratencs que es van apropar al Centre Cultural de Malgrat.

L’acte va ser presentat per la Maria Puig, d’Esquerra Republicana de Palamós. Seguidament en Jordi Bayarri, president d’ERC de Malgrat, va agrair la presència a tots els assistents, i així va donar pas a Joan Tardà. El diputat va dedicar unes paraules al poble malgratenc, recordant la importància dels ajuntaments en el procés de construcció de la República, i de les properes eleccions anticipades del 27 de setembre.

El següent en pujar a l’escenari va ser el protagonista de la nit, en Ramir Roger. L’alcaldable va fer un discurs en el qual incloïa quatre paraules claus pel programa electoral: compromís, confiança, participació i independència. Aquestes paraules, que van ser el fil conductor del discurs, van ser introduïdes per uns petits poemes. El candidat va afirmar que “ERC és una clara alternativa de govern, ja que s’està esgotant el temps de ser l’eterna oposició”.

Finalment l’acte va concloure amb un petit refrigeri per tots els assistents.