Signat el contracte per construir el tanatori de Pineda

Ajuntament de Pineda

Ajuntament de Pineda

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, i el responsable de l’empresa Cabré i Junqueras SA han formalitzat la signatura del contracte per la construcció i explotació del futur tanatori de Pineda.

L’empresa va ser la guanyadora del concurs públic convocat per l’Ajuntament de Pineda. Es tracta d’una «adjudicació de dret de superfície» durant un període de 50 anys. A més de construir el tanatori, l’empresa farà un seguit de millores.

Hi ha previst ampliar la capacitat actual del cementiri amb 400 nínxols i 500 columbaris per les cendres, construir un pàrquing subterrani gratuït de 40 places per a ús del servei, i, a més, un nou enjardinament i urbanització de la plaça de Can Bepa.

Aquesta signatura del contracte suposa el tret de sortida per la presentació del projecte definitiu. Paral·lelament a la construcció del Tanatori, començaran les obres de millora a la plaça de Can Bepa, basades en millores en l’enjardinament i urbanització. També es preveu traslladar el parc d’Skate a una altra ubicació.