Demà se celebra a Pineda de Mar la 1a Trobada de Vehicles de Cossos de Seguretat

Ajuntament de Pineda de Mar

Ajuntament de Pineda de Mar

Coincidint amb el primer aniversari de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Pineda de Mar, demà dissabte se celebrarà la 1a Trobada de Vehicles de Cossos Policials i d’Emergències, organitzada per aquesta entitat en col·laboració amb la Policia Local. El recinte d’exposició i activitats s’ubicarà al Passeig Marítim, davant de la Pl. Sara Llorens.

Al llarg de la jornada una cinquantena de professionals de cossos d’Emergències i de Seguretat així com associacions de voluntaris faran demostracions i divulgació del servei que desenvolupen.

La trobada comptarà, entre d’altres, amb la presència de tècnics del Servei Logístic i Operativa Territorial, responsables de gestionar la Unitat Mòbil de Protecció Civil de la Generalitat. Unitat que podrà ser visitada per tots els assistents.

El recinte es podrà visitar de 10 del matí a 5 de la tarda. A primera hora es faran diverses exhibicions de la unitat canina de la Policia Local amb els gossos ensinistrats per al rescat. A partir de migdia, després dels parlaments de les autoritats, es farà un simulacre d’actuació dels bombers en un accident de trànsit i tot seguit, al voltant de les 13 hores, arribarà l’helicopter Helimer, de la Unitat d’Emergències i de Salvament Marítim.

D’altres unitats de serveis que han estat convidades a l’esdeveniment  són el Sistema d’Emergències Mèdiques, Bombers de la Generalitat, Creu Roja, Agents Rurals o agrupacions de defensa forestal.