Calella adjudica per 4,7 M€ el manteniment integral de l’enllumenat durant els propers 12 anys

Calella

Calella

L’Ajuntament de Calella ha adjudicat per 4,7 milions d’euros a Gas Natural Fenosa, juntament amb Electricitat Boquet, el servei energètic, manteniment integral i conservació de les instal•lacions de l’enllumenat públic del municipi durant els propers 12 anys gràcies a la implantació d’un model de gestió integral.

L’UTE entre Gas Natural Servicios, filial de companyia energètica, i Electricitat Boquet, durà a terme diferents actuacions, entre les que destaquen el canvi i renovació de més de 3.000 punts de llum per d’altres de més eficients, la instal•lació d’un nou punt de control del trànsit, l’enllumenat ornamental d’alguns edificis singulars, com ara la Fàbrica Llobet-Guri o el Mercat Municipal, o l’ampliació de l’enllumenat dels carrers Sant Pere, Ànimes i Joan Maragall. El total del contracte suposa la gestió de 300 kW de potència al municipi.

Aquestes són algunes de les actuacions que permetran la millora de l’eficiència i l’estalvi del 64% respecte al consum energètic actual. Econòmicament, suposa un estalvi superior als 300.000 euros en la durada del contracte. Alhora, mediambientalment també s’aconsegueix una reducció important de l’emissió de CO2, estimada en 400 tones/any.