Èxit de la 3a edició de la Fira Nupcial de l’Alt Maresme i la Selva

La Fira Nupcial de l’Alt Maresme i la Selva, que es va celebrar a Calella el passatcap de setmana, s’ha consolidat com a referent del sector amb un total de 84 empreses participants, i 5.000 visitants aproximadament.

En aquesta Fira els nuvis podien trobar tot el que necessitaven en un únic espai: moda nupcial, joieria, floristeria, perruqueria i maquillatge, restauració, serveis audiovisuals, animació, detalls, invitacions, viatges, vehicles, fonts de xocolata i moda infantil. A més, també es van fer tallers, demostracions, xerrades i dues passarel·les nupcials que van tenir lloc el dissabte 15 de novembre a les 20 h. i diumenge 16 de novembre a les 19 h.

Ajuntament de Calella

Ajuntament de Calella

Exponuvis va obrir les seves portes divendres el 14 de novembre, a les 17.00 h, a la Fàbrica Llobet-Guri, la inauguració va anar a càrrec del diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana acompanyat de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, la regidora de Promoció Econòmica i Fires, Montserrat Cordón i el director d’Exponuvis, Frank Cardó.