Joan Mercader és escollit alcaldable del PSC a Malgrat

Joan Mercader

Joan Mercader

Joan Mercader Carbó és actualment el segon tinent alcalde del consistori malgratenc, on dirigeix les carteres d’urbanisme i obres públiques i serveis.

Mercader, de 29 añys, defineix aquest pas com el més important de la seva vida i assumeix la responsabilitat amb ganes de treballar, com ha fet fins ara amb plena dedicació al poble.

Amb l’assentiment de tota la militància i simpatitzants presents a l’assemblea del PSC de Malgrat de Mar, realitzada el passat dissabte, ha iniciat el camí cap els comicis del proper mes de maig del 2015, l’actual regidor malgratenc Joan Mercader. Després que el dijous presentés els seus avals davant l’executiva del partit i que ningú més s’hagi presentat, Mercader va ser ratificat després de rebre els suport dels seus companys de partit.

Mercader s’ha definit com un polític conciliador, que posa en relleu el seu esforç i treball per millorar el benestar dels seus conciutadans i del poble que l’ha vist néixer i créixer. Es proposa com a trets característics en la seva manera de fer, la transparència i la participació treballant per mostrar la seva honradesa, com a polític local.

Ha apel·lat a recuperar l’esperit i els valors dels polítics dels inicis, com va ser en el seu dia l’alcalde “Pepito” Mora i com també va iniciar fa 24 anys l’actual alcaldessa Conxita Campoy, ha qui ha agraït haver aprés a defensar i gestionar el municipi de Malgrat durant aquest quatre anys al seu costat.

Joan Mercader explica que accepta aquest repte difícil, amb molt de respecte, però no impossible, gràcies també a l’ampli recolzament que ha rebut aquests últims mesos de la gent del carrer i també dels seus companys de partit.