La policia de Malgrat identifica un veí de Sant Cugat que estafava comerços del poble, revisant extintors

La policia local de Malgrat de Mar ha identificat i denunciat un empresari de 55 anys i veí de Sant Cugat del Vallès per l’estafa de la revisió d’extintors a diferents establiments del poble. L’home ha estat detingut més d’una desena de vegades acusat de delictes d’estafa, coacció, falsedat documental i intrusisme professional. Els agents de locals van tenir coneixement que una empresa estava realitzant revisions d’extintors en diferents establiments el poble. D’aquesta manera, van començar a investigar per tal de comprovar la veracitat i la legalitat d’aquesta empresa i de les persones que estaven realitzant el servei. 

Un cop identificada l’empresa s’ha pogut comprovar que aquesta no disposa de les autoritzacions administratives necessàries per operar en aquest sector i que oferia als clients el servei de revisió i recàrrega d’extintors, a nom d’una altra empresa, que cobrava a un preu molt superior a l’estandaritzat. 

 

Els policies locals han identificat al titular d’aquesta empresa, que és a més el mateix que duia a terme les suposades revisions dels extintors. Fins el moment, s’han identificat a tres establiments que han estat víctimes de l’engany, els quals no han tingut coneixement de l’estafa fins que han estat advertits per la policia local.

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar