Avui comença la Fira Mercat del Ram de Tordera

Tot i la conjuntura econòmica, la Fira Mercat del Ram es consolida en temps de crisi com l’aparador per a les petites i mitjanes empreses que aprofiten el certamen per promocionar i ampliar les seves oportunitats de mercat a través de la publicitat i l’organització de mostres i tallers per als visitants. Aquest fet, a més,  permet garantir la qualitat de l´exposició i de l’oferta lúdica en un certamen que un any més s´organitza sota els criteris d’austeritat i contenció econòmica.

La Fira Mercat del Ram  comptarà amb més d’un centenar d’expositors vinguts de tots els sectors de mercat.  Com els últims anys, el recinte firal també acollirà un espai per a l´artesania i per la Mostra d´associacionisme Local, on les entitats de Tordera donen a conèixer la seva tasca a través dels seus estands i amb  l’organització dels actes diversos.

Algunes de les activitats d’enguany passaran per l’organització d’un concurs de fotografia, un concurs de pintura ràpida, passejades amb cavall, l’exposició de motos clàssiques, una gimcana de medi ambient, tallers de neules i de xocolata, una desfilada canina o jocs inflables. A més, coincidint amb la proximitat de Sant Jordi, la Fira també acollirà activitats de caràcter literari, com l´hora del conte o el taller de conta-contes. Les activitats són gratuïtes i estan organitzades per les entitats i pels mateixos expositors que promouen els seus productes amb demostracions i tallers.

L’horari d’obertura de la Fira Mercat del Ram serà divendres de 17.30 h a 21 h i el cap de setmana  de 10 h a 21 h. Com cada any, l’accés a la Fira serà gratuït.  La inauguració del certamen d’enguany serà a càrrec del conseller d´agricultura,ramaderia, pesca, alimentació i medi natural, Josep M. Pelegrí.