La Diputació de Barcelona atorga 322.000 euros a Tordera per finançar inversions sostenibles

Ajuntament de Tordera

Ajuntament de Tordera

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona va aprovar dijous un nou programa complementari de suport als governs locals dotat amb 50 milions d’euros. Aquest nou pla d’ajudes, emmarcat al Pla Xarxa de Governs locals 2012-2015, inclou ajuts per a finançar inversions sostenibles i per a la prestació adequada de serveis públics locals.

La finalitat d’aquest programa és donar resposta a les necessitats derivades del context de crisi econòmica i de la situació d’insuficiència financera en què es veuen immersos els municipis. De l’esmentatr programa, Tordera rebrà 322.123 euros. D’aquesta quantitat, 225.000 es destinaran a projectes locals d’inversió sostenible, mentre que 96.000 aniran adreçats al finançament de despeses dels diferents serveis i activitats locals.

Aquests 322.000 euros se sumen als 387.000 euros que la Diputació ha atorgat a Tordera per aquest 2014.

En els darrers quatre anys Tordera ha rebut prop de 3 milions d’euros en subvencions de la Diputació que han permès fer front a les diferents obres de manteniment i conservació que s’han dut a terme al municipi així com costejar els diferents serveis i emergències socials, sistemes d’atenció domiciliària i activitats de tipus social i cultural.