Santa Susanna inaugura demà els horts lúdics municipals per a la gent gran i les pistes de petanca

La gent gran de Santa Susanna ja compta amb els propis horts lúdics municipals, on poden plantar les seves hortalisses i vegetals per al consum propi. En total, la zona d’horts compta amb 20 parcel·les d’aproximadament 45 metres quadrats cadascuna adreçades majoritàriament a la gent gran. D’altra banda, per introduir les tasques del camp entre la gent jove, s’ha lliurat una de les parcel·les al CEIP Santa Susanna, una altra als joves de La Barraka i una altra per a persones que fan serveis socials.

 

Les noves instal·lacions també compten amb una zona de 13 pistes de petanca oficials obertes a tothom, una demanada que havien sol·licitat alguns veïns del poble, i que donaran cabuda al Club Petanca Santa Susanna, així com a tots els aficionats. El complex també disposa de servei de bar, magatzem i serveis per a tots els usuaris i visitants.

Aquesta nova instal·lació, que dóna cabuda als horts i les pistes de petanca, complementa tot el Complex Esportiu de Can Batlle, juntament amb el nou aparcament millorat del camp de futbol i les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol, inaugurat el 2005.

La proposta de tirar endavant els horts municipals va sorgir del regidor de Gent Gran, Lluís Costa, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports, Benestar Social i Medi Ambient. El projecte l’han redactat els Serveis Tècnics Municipals, que va obtenir l’aprovació del FEOS del 2010, amb una dotació econòmica de 196.436 euros.

Durant la inauguració dels horts –situats al costat del camp de futbol (c. Lluís Ma Albin, 1; pujada de Gràcia)- es procedirà a la benedicció a càrrec del capellà de la localitat, Mn. Salvador Batalla, acompanyat de l’alcalde de Santa Susanna, Josep Monreal, i els regidors de l’Ajuntament.

Edició: JFG – Foto: Ajuntament de Santa Susanna