Nou detinguts a Pineda de Mar per recollida de ferralla i metall

Nou detinguts i nou denunciats és el balanç d’una operació policial que s’ha fet a Pineda en relació amb la recollida de ferralla i metall. L’operatiu policial s’ha realitzat coordinadament entre els Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Pineda i el Cuerpo Nacional de Policía.

Els agents van establir dilluns punts de control per detectar vehicles amb material de procedència il·lícita. Aquest operatiu es va fer de 7 a 1 del migdia amb el següent resultat: 49 persones identificades, 32 vehicles identificats i escorcollats, 9 persones detingudes en aplicació de la Llei d’estrangeria (2 pendents d’expulsió), 3 persones denunciades per delicte i 6 per falta d’apropiació indeguda.

La policia també va obrir 4 atestats per suposada apropiació indeguda, 4 actes aixecades amb el decomís de coure, cablejat, motors elèctrics, eines i estris de dubtosa procedència, 6 actuacions administratives en aplicació del Ban d’Alcaldia sobre transport de ferralla al municipi i 4 denuncies per infraccions de trànsit.

Agents dels Mossos de les comissaries de Pineda i d’Arenys de Mar i efectius de la Policia Local de Pineda i del Cuerpo Nacional de Policía van realitzar tat maresmenca un dispositiu preventiu per evitar infraccions penals i administratives vinculades amb la recollida i transport de ferralla i metall. Aquesta actuació forma part dels dispositius conjunts entre la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i els cossos policials que operen al territori per prevenir la comissió d’il·lícits penals i administratius.

Edició: JFG – Foto: Mossos d’Esquadra