Iniciativa de Malgrat no té candidat i podria no presentar-se a les eleccions municipals

A falta de 3 mesos i mig per a les eleccions municipals, els ecosocialistes d’Iniciativa per Catalunya – Verds (ICV) no tenen encara cap candidat per intentar assolir l’alcaldia de Malgrat de Mar. El fins ara cap de llista, Josep Maria Lasheras, ja fa temps que havia expressat la seva intenció de retirar-se de la política activa, i el problema és que no hi ha ningú a la formació amb les possibilitats d’assumir el repte d’encapçalar la candidatura d’ICV. Lasheras ha expressat la seva tristor per la situació actual del partit a Malgrat i espera que pugui presentar candidatura i oferir una opció al seu electorat al municipi.

De fet Lasheras assegura que si els seus socis de coalició, EUiA, no proposan un candidat per encapçalar la llista al municipi, la formació no es presentarà a les eleccions municipals. El fins ara alcaldable ecosocialista a Malgrat, assegura que la situació actual de la formació al municipi pot respondre a un desencís dels simpatitzants davant la política local, però també en el paper d’Iniciativa al govern tripartit de la Generalitat.

Iniciativa s’ha presentat a tots els comicis municipals a Malgrat des del restabliment de la democràcia, i ha format part del govern del municipi en diferents legislatures al costat del PSC de Conxita Campoy. Actualment Iniciativa és la 4a força a l’Ajuntament amb 1 regidor i amb 600 vots.

Text i foto: Radio Palafolls