L’Ajuntament de Tordera impulsa el projecte d’horts ecològics i socials

horts_torderaL’Ajuntament de Tordera vol impulsar els propers mesos la creació d’uns horts municipals ecològics i socials. Per aquest motiu, i amb l’objectiu de conèixer l’opinió de totes aquelles persones que puguin estar interessades en aprendre a cultivar un hort ecològic , tant de manera individual com col·lectiva, convoca una reunió el proper 10 de març, a les 19 hores al Teatre Clavé.

Aquesta reunió ha de servir per compartir i conèixer l’opinió i les necessitats dels interessats i poder fer que el projecte esdevingui una eina que satisfaci al màxim totes les inquietuds dels interessats.

La primera presa de contacte amb totes les persones interessades a formar part del projecte d’horts municipals és resultat de la comissió que es va crear per dur a terme aquest projecte, tal com es va acordar al Ple municipal del 29 d’agost passat.

Els horts que es proposen per desenvolupar el projecte estan situats als terrenys de conreu, propietat de l’Ajuntament, al costat de la carretera de Fogars, entre el “Garden” i la desembocadura del torrent de Sant Tou.

Totes les persones interessades en participar al projecte d’horts socials, poden inscriure’s a través d’aquest formulari de contacte.

Un pensament a “L’Ajuntament de Tordera impulsa el projecte d’horts ecològics i socials

  1. Juan Jose

    Hola que tal, me llamo Juanjo, hace un tiempo me comentaron un trabajo sobre unos huertos de agricultura ecologica aqui en Tordera,era un presupuesto de la comunidad economica europea destinado a enseñar a los niños de las escuelas lo que es un huerto ecologico de forma basica. No se lo que paso pero nunca llegué a trabajar en esto. Ahora me he enterado de esta noticia a traves de la radio local, deciros que creo que es una buena iniciativa, mas de lo que parece a simple vista.Yo tengo conocimientos de agricultura ecologica y alimentacion naural, saludable y sostenible.A ctualmente trabajo los fines de semana y entre semana lo tengo libre y tengo ganas de involucrarme en un proyecto de este tipo. Si os puedo ayudar en algo ya teneis mi correo electronico, vivo en Tordera Park, saludos.

Els comentaris estan tancats.