Ensenyament inicia el procés de fusió de les escoles Antoni Doltra i Poblenou de Pineda de Mar

Llar d'infants de Pineda / Foto: Ajuntament de Pineda

Llar d’infants de Pineda / Foto: Ajuntament de Pineda

El Departament d’Ensenyament ha programat una oferta de places de P3 singularitzada a les escoles Antoni Doltra i Poblenou de Pineda de Mar en el procés de preinscripció per al curs escolar 2014-15 com a pas previ a l’inici del procés de fusió entre les dues escoles.

L’objectiu és donar una resposta adequada a l’evolució demogràfica que no comporti el tancament d’un dels dos centres i garantir de manera efectiva l’elecció de les famílies per a la matriculació de nens i nenes a P3 per al curs escolar 2014-15.

Així, i d’acord amb les dades del curs anterior, durant el procés de preinscripció s’oferiran 15 places de P3 a l’escola Poblenou i 35 places de P3 a l’escola Antoni Doltra, oferta que serà revisada a partir de les sol·licituds que hagin realitzat les famílies.

Ara fa un any, el Departament d’Ensenyament va arribar a un acord amb totes les forces polítiques presents a l’Ajuntament de Pineda de Mar segons el qual les escoles Antoni Doltra i Poblenou oferirien cadascuna les places escolars equivalents a un grup de P3 durant el procés de matriculació per al curs escolar 2013-14.