El delegat del Govern va visitar les obres del nou centre cívic de Santa Susanna

Joan Campolier i Fernando Brea

Joan Campolier i Fernando Brea

El delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, es va reunir el passat 6 de febrer a l’Ajuntament de Santa Susanna amb l’alcalde, Joan Campolier, i regidors del consistori, en què han tractat diversos temes d’interès del municipi. A més de signar el llibre d’honor de l’Ajuntament, el delegat acompanyat de l’alcalde i regidors han visitat les obres del centre cívic.

Destacar que Santa Susanna és un dels principals nuclis de turisme del maresme i que compte amb 14.000 places hoteleres. Aquesta situació comporta haver de donar servei a un gran nombre de persones durant un període determinat de l’any, la qual cosa constitueix una càrrega de població que suporta el municipi.

D’entre diversos temes que s’han tractat i que són d’interès pel municipi, destaca la demanda de l’alcalde en desbloquejar el tema dels centres comercials ja existents i potenciar-los. Per la seva part, el delegat s’ha compromès a estudiar l’assumpte i buscar una resolució favorable al tema.

El nou centre cívic de Santa Susanna / Foto: JFG

El nou centre cívic de Santa Susanna / Foto: JFG

Un cop finalitzada la reunió, ha visitat les obres del Centre Cívic, un nou edifici que, un cop acabades les obres, serà un espai polivalent on s’integraran serveis que en aquest moment estan repartits per diversos espais i centres del municipi. Així, el centre cívic integrarà l’actual biblioteca, situada a la seu de l’ajuntament, i s’ubicarà el casal d’avis i nous espais per gent jove i entitats socials del poble. L’edifici té 2.770 metres quadrats.

L’alcalde va manifestar que s’ha hagut de paralitzar les obres per la falta de recursos econòmics. El centre cívic és una prioritat per l’ajuntament perquè l’edifici ha de permetre centralitzar activitats i unificar serveis per a millorar la qualitat dels susannencs i de l’alta ocupació estacional. En aquest sentit, el delegat s’ha compromès a fer les gestions oportunes per ajudar a solucionar el problema.

Aquestes visites s’inscriuen en el programa habitual de treball del delegat del Govern, que vol escoltar directament les demandes del territori, conèixer personalment les diferents realitats locals i oferir la màxima col·laboració possible per part de la Generalitat.