CiU de Malgrat mostra la seva preocupació per les dades de l’atur al municipi

Mal inici d’any per l’ocupació al Maresme, i mal inici d’any per l’ocupació a Malgrat de Mar. Per CIU és molt preocupant que Malgrat de Mar superi la mitja comarcal amb una xifra d’aturats de 1.762 persones (18,04%). La xifra és significativa i el més important és que no marca un canvi de tendència ja que s’ha incrementat respecte del desembre de 2010 que era de 17,61%).

Des de CIU no entenen que la regidora d’Inserció i Orientació Laboral, Sra. Ana Vega, faci declaracions «d’autobombo» amb un tema tant delicat com aquest, quan la situació és ben preocupant i, ni amb l’injecció que va suposar el FEIL ni amb les mesures que impulsa la regidoria del PPC es nota un canvi de tendència. Les dades de l’atur recentment publicades són bona mostra del fracàs del govern del PSC-PPC en trobar mesures efectives per pal·liar l’atur a Malgrat .

CIU lamenta l’optimisme infundat de la Regidora d’Inserció i Orientació Laboral, doncs es miri per on es miri, a Malgrat no hi ha signes de recuperació econòmica, i la regidora d’Inserció i Orientació Laboral s’hauria de mostrar més prudent quan fa declaracions.