L’Ajuntament de Calella suprimirà gradualment els servei de la recollida porta a porta dels residus

Carrer Esglesia de Calella

Carrer Esglesia

A partir del proper dilluns 10 de febrer el sistema de recollida de residus que es venia aplicant fins araa Calella quedarà eliminat en el tram del carrer Església, comprés entre el carrer Ànimes i el carrer Cervantes. Aquesta modificació afecta a tots les veïns, comerços i establiments de restauració ubicats en aquesta zona.

Tots ells hauran de dipositar les escombraries ens els punts de contenidors més propers al seu tram, on també disposaran de contenidors per a realitzar la recollida selectiva de residus.

En els propers mesos s’aniran aplicant diferents mesures per a suprimir gradualment el servei de la recollida porta a porta dels residus en diverses zones de la ciutat.

El servei porta a porta dificulta les tasques de neteja i recollida, no permet fer selecció de residus, crea una mala imatge de l’entorn de la nostra ciutat i dificulta la mobilitat de veïns i vianants, a banda dels actes vandàlics que, lamentablement, pateixen les bosses d’escombraries ens algunes ocasions i que embruten el carrers.

L’Ajuntament de Calella treballa per afavorir la bona convivència ciutadana, per millorar l’entorn urbà de la ciutat i per garantir una gestió sostenible dels residus que es generen. Tot això només és possible gràcies a la col·laboració de tothom.