Tordera recupera la festa dels Tres Tombs per Sant Antoni Abat

Tordera celebrarà el proper dissabte dia 22 la festa dels Tres Tombs, emmarcada a la celebració de Sant Antoni Abat, patró dels animals. Així, el 22 de gener, a les 9 del matí hi haurà una concentració de cavallistes al parc Prudenci Bertrana. A les 10.30 h començarà una cercavila de cavalls que passarà pels carrers Puigvert, plaça de Lluís Companys, carrer de Joan Maragall, Països Catalans, carrer Girona, camí Mas Martí, camí Ral i arribarà a la plaça de l’Església.

A les 11.30 h començarà els Tres Tombs amb el recorregut que sortirà des de la plaça de l’Església i passarà per plaça de la Concòrdia, camí Ral, carrer Sant Ramon, Ciutadans i de nou plaça Església.

A les 12 h hi haurà la missa en honor a Sant Antoni Abat i com cada any, a les 12.30 h, tindrà lloc la benedicció dels animals, que en aquesta ocasió es farà a la mateixa plaça de l’Església. Al finalitzar la benedicció la Cooperativa farà un obsequi a tots els participants.
A les 14 h , hi haurà el dinar de germanor organitzat per la Cooperartiva Agrària la Baixa Tordera (per assistir-hi cal inscriure’s prèviament a la Cooperativa Agrària).

Amb aquests actes, l’organització ha volgut recuperar i donar major rellevància a la festa de Sant Antoni per recordar, entre d’altres, el passat agrícola i ramader de Tordera.