El cementiri de Palafolls incorpora quatre tombes a terra

Foro: Ràdio Palafolls

Foro: Ràdio Palafolls

L’Ajuntament de Palafolls ha decidit habilitar quatre tombes a terra en un espai del cementiri municipal. El govern explica que feia anys que hi havia sol•licituds per enterrar a alguns difunts a terra i no en els tradicionals nínxols.

Davant d’això, ja estan preparades quatre tombes a terra, totes elles dobles, segon ha explicat el regidor d’Obres, Josep Rueda. Si aquest tipus de sepultures tenen èxit, la intenció de l’equip de govern és anar ampliant l’oferta en tongades de quatre tombes, amb un màxim de 20, en diferents espais del cementiri.

En relació amb el cementiri, la junta de govern va aprovar ahir la licitació de les obres d’ampliació del cementiri. A partir d’ara, es poden presentar les empreses que volen fer les obres. Uns treballs que requereixen una inversió d’uns 100.000 euros i que permetran ampliar el cementiri amb 54 nous nínxols.

Aquests nínxols corresponen a un primer mòdul dels vuit previstos. Per recuperar la inversió l’empresa tindrà la gestió de la instal•lació en els propers anys.

La previsió es adjudicar les obres a mitjans de gener, que podrien començar al març, segons va explica informar Rueda.

Text i foto: Ràdio Palafolls