Les entitats de Tordera recullen per la Marató de TV3 4.400 euros al Mercat Solidari

Foto: Ajuntament de Tordera

Foto: Ajuntament de Tordera

Les entitats de Tordera, un any més, han donat suport a la Marató de TV3 organitzant el Mercat Solidari. Les enitats, a través de les diferents guardioles que havien disposat a les parades han recollit un total de 4.400,68 euros que es donaran íntegrament a la Marató de TV3.

El mercat solidari coincideix amb el mercat dominical i en ell les diferents associacions de Tordera recullen fons per a la Marató.

Enguany divuit entitats participen de la jornada solidària, una dotzena de les quals han participarat directament al mercat solidari i d’altres organitzant activitats paral·leles durant el cap de setmana.

Durant tot el matí de diumenge les parades incloses al mercat solidari també han organitzat activitats de reclam, com ara sortejos -Associació La Nostra Dansa i Comissió de Festes-, una plantada de telescopis a la parada del Cercle Astronòmic, un taller de maquillatge a la parada de Pere Cot i també s’ha comptat amb l’assistència dels gegants de Tordera a la parada de la Colla de Geganters. Les activitats del mercat solidari s’han completat amb cantades arreu del mercat a càrrec dels alumnes de l’Escola Serra de Miralles.

A banda del mercat solidari, altres entitats han organitzat activitats diverses aquest cap de setmana per reunir donacions per la causa. Demà es coneixerà la quantitat definitiva que, des de Tordera, s’ha donat a la Marató de TV3.