Finalitzen a Malgrat les obres de condicionament de la riera a Can Feliciano

La riera al seu pas per Can Feliciano / Foto: Ajuntament de Malgrat

La riera al seu pas per Can Feliciano / Foto: Ajuntament de Malgrat

Les obres de condicionament de la riera de Sant Genís de Palafolls, en el tram de Can Feliciano, s’enllesteixen avui dimecres. L’empresa Eurocatalana Obres i Serveis SL està enllestint la col·locació de baranes entre la riera i els patis dels habitatges que hi toquen. Amb l’acabament de les obres, la riera queda oberta al trànsit de vianants, convertint-se en un passeig.

Un cop enllestida l’obra de cobriment de la riera de Sant Genís al seu pas per Can Feliciano, l’Ajuntament va decidir obrir aquest tram a la ciutadania i no deixar-lo tancat fins que sigui urbanitzat. Per fer-ho, s’hi han fet obres de condicionament com la unificació del paviment amb sauló, la retirada de la tanca de fusta i reixa i la col·locació d’un reixat més alt per protegir els patis posteriors de les cases.

Les obres de cobriment de la riera a Can Feliciano es van portar a terme al setembre passat. Es va col·locar una plataforma prefabricada de formigó sobre el tram que va des del pont del carrer Passada fins a la rotonda amb el carrer de Riera.