Internet i les xarxes socials centraran la temàtica de la Jornada d’Associacionisme Local de Tordera

internetLa regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Tordera treballa el l’organització d’una nova edició de la Jornada d’Associacionisme Local que tindrà lloc el proper dissabte, 30 de novembre al Teatre Clavé de 10 a 13h.. Per participar a la Jornada, cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari.

La Jornada serà un espai de trobada per als gestors d’entitats locals, un entorn on s’oferixin recursos formatius i de reflexió sobre temes d’interès per a l’associacionisme i a través de la qual es coneguin noves eines que puguin facilitar i millorar la seva gestió diària.

La sessió d’aquest any girarà a l’entorn de les noves aplicacions digitals per a les entitats i l’ús de les xarxes socials com a eina de difusió i promoció de les activitats que s’organtizen. La Jornada d’Associacionisme servirà també per donar a conèixer la nova imatge del web municipal tordera.cat i les noves eines que ofererirà aquest nou marc per a les associacions.

Programa de la jornada

Twitter10h. Benvinguda a càrrec de l’alcalde Joan C. Garcia Cañizares i dels regidors Josep Llorens i Eliana Romera
10.15h. Presentació del nou web tordera.cat i de les noves aplicacions per a entitats de Tordera, a càrrec d’Esther Soler, gestora de l’empresa Ample 24 SCCL.
11.15h. Pausa-cafè
11.45h. Xerrada “El poble en xarxa: canals de participació ciutadana” a càrrec de Jordi Verdura, Consultor Social Media i Marqueting Digital
12.30h. Conclusions i cloenda.