Malgrat tornarà a tenir carrers il·luminats per Nadal

malgrat_nadalL’Ajuntament de Malgrat de Mar ha començat aquest dilluns a instal·lar llums de Nadal al centre, després que els darrers tres anys no se n’han col·locat. El consistori assumeix els 23.000 euros de despesa de la instal·lació dels llums de Nadal, que s’encendran el 2 de desembre i es tancaran el 5 de gener.

Aquest matí s’han iniciat les tasques d’instal·lació dels llums de Nadal als carrers del centre del poble. Els carrers de Mar, Carme, Ramon Turró, Travessera del Mercat, Desclapers, i avinguda Mediterrània; les places del Doctor Robert, Anselm Clavé, Església, Marià Cubí, Mines de Can Palomeres, barri Viader i Fèlix Cardona, i també el Parc Francesc Macià, tindran il·luminació de Nadal, així com les Peixateries Velles i la façana de l’Ajuntament que en tenen des de fa dies.

L’alcaldessa, Conxita Campoy, ha explicat que la decisió de col·locar llums decoratius per a aquest Nadal ha estat presa després de rebre la petició de l’assocació de comerciants. L’alcaldessa ha explicat que també s’ha decidit posar llums de Nadal a l’avinguda Mediterrània. Conxita Campoy també ha detallat que es penjaran llums nous i també d’antics d’altres anys.

El cost de la instal·lació dels llums, uns 23.000 euros, l’assumeix l’Ajuntament. L’alcaldessa ha explicat que aquest any la despesa serà més gran perquè s’ha de col·locar una petita fixació per poder penjar els llums, que es va treure quan es van fer les obres de remodelació del centre, i que ja quedarà per als propers anys.

Els llums s’encendran el dilluns 1 de desembre i es tancaran el 5 de gener. Durant aquests 35 dies, els llums estaran encesos 164 hores, la majoria de dies de les 17.30 h a les 21.30 h a excepció dels dies 24 i 31 de desembre, que ho estaran fins les 2 h, i 14 dies que es tancaran a les 22.30 h.