18 empresaris de Malgrat participen en una jornada sobre xarxes socials i web 2.0

Josep Baijet durant la xerrada

Josep Baijet durant la xerrada

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Malgrat de Mar va organitzar una sessió formativa sobre les xarxes socials i la web 2.0 al món empresarial ahir a la tarda dal Centre Cultural. 18 empresaris locals prenen part en aquesta jornada de treball que pretén apropar-los a l’ús de les xarxes socials , aplicades als seus negocis.

La sessió informativa va a càrrec de l’expert Josep Baijet Vidal. La jornada de treball, que era gratuïta, estava adreçada a persones emprenedores i empresàries, així com a personal directiu i treballadors. L’objectiu d’aquesta formació era aproximar-se al que són les xarxes socials i la web 2.0, per què serveixen i com utilitzar-les.

Els continguts del curs van ser els següents: què són les xarxes socials?; principis que han fet créixer les xarxes socials; tipus segons la utilitat, una visió de Facebook, Twitter, Linkedin, Xing; Pautes per usar les xarxes socials, el que cal saber; què puc fer en una xarxa social des d’un punt de vista empresarial; les xarxes socials privades: un exemple, Ning; el marc legal; xarxes socials verticals, exemples, i el concepte de serveis a internet (Saas i Cloud Computing).

La Diputació de Barcelona va subvencionar el 75% d’aquesta formació i l’Ajuntament de Malgrat de Mar, la resta.