Palafolls es gasta més de 10.000 euros en reposar cable de coure robat

En els últims anys han proliferat els robatoris de cable de coure d’espais públics. Així ja és normal trobar-se espais sense llum pública per culpa dels robatoris del cable de l’enllumenat. A Palafolls s’ha robat cablejat de l’entrada de St Genís, tot el sistema elèctric del camp de futbol municipal, part del l’enllumenat de la zona dels nous pisos de protecció oficial (prop de la biblioteca) i fa pocs dies al polígon industrial de Can Baltasar, a peu de la carretera.

Totes aquestes substraccions són mal de cap per a l’Ajuntament, que ha d’atendre ràpidament els problemes que generen aquests robatoris. A més, ha de reposar el cablejat de coure, cosa que de moment, ha suposat una factura superior als 10.000 euros per a les arques municipals.

L’últim robatori ha estat aquesta matinada, quan uns desconeguts s’han endut uns 200 metres de cable de l’enllumenat de la rotonda d’entrada al municipi propera al riu Tordera. Els serveis municipals han treballat aquest matí per reposar el cablejat sostret i permetre el retorn de la normalitat en aquesta zona.

Text: Ràdio Palafolls