Concert gratuït de Falsterbo i el Grup de Folk aquesta nit a Pineda de Mar

Foto: Grup de Folk

Grup de Folk

El Grup de Folk i Falsterbo, actuaran a Pineda aquesta nit a partir de les 21:30 hores, en el marc d’una revetlla d’estiu que organitza el Cau de Pineda amb motiu del 50è aniversari. Serà un concert únic i gratuït a la Plaça de les Mèlies, amb sopar popular obert a tothom (20:30h).

El Grup de Folk i Falsterbo han popularitzat moltes cançons traduïdes de grans autors, com ara Peter, Paul & Mary, Bob Dylan o Pete Seeger, entre altres. Els seus temes populars els han cantat tant petits com grans com ara ‘No serem moguts’, ‘Vull ser lliure’ o el popular ‘Puff era un drac màgic’, entre moltes altres. La darrera actuació del Grup de Folk va ser al Camp Nou, al Concert per la Llibertat.

Just abans del concert es farà un sopar popular amb productes locals com amanides, fesols amb botifarra i pastís, entre altres. El preu del sopar és de 8 euros i durant el sopar també es projectaran imatges i fotografies que mai no s’han vist fins ara, algunes d’elles, filmades fa molts anys en super 8, i que ara s’han digitalitzat. La revetlla d’estiu del Cau de Pineda es celebrarà dissabte a la Plaça de les Mèlies a partir de 2/4 de 9 del vespre.

Per comprar els tiquets pel sopar, ho podeu fer a la Cafeteria Joao, a la Penya Barcelonista, a la botiga Filigranes del Carrer Major, o al telèfon 93 762 36 60.

El concert està organitzat pel Cau de Pineda amb la col.laboració de la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Pineda, i diverses entitats locals.

Text i foto: Radio Pineda