Troben dos cadàvers en menys de dos dies a Palafolls

En menys de 48 hores s’han localitzat a Palafolls dos cadàvers. Un prop de la N-II a Mas Reixach i un altre surant al riu Tordera. El passat dissabte al migdia una dona va trobar-se amb el cos sense vida d’una dona prop de la nau abandonada d’Escolor a la N-II.

De seguida es van desplaçar serveis sanitaris així com Mossos d’Esquadra i policia local, tot i que ja no es va poder fer res per salvar la vida de la dona. Ara, agents de Mossos d’Esquadra estan investigant les estranyes circumstàncies de la mort de la víctima.

Segons ha pogut saber aquesta emissora de fonts properes a la investigació, la víctima, d’uns 40 anys i veïna de Mas Reixach, hauria sortit de casa per passejar el seu gos. Tot i que totes les hipòtesis són obertes segons els Mossos una de les opcions més factibles, i la que pren més força, és que la dona hauria estat víctima d’un atropellament mortal, i que el cotxe hauria fugit del lloc dels fets sense socorrer la víctima.

D’altra banda, el passat dijous va aparèixer sota el pont del riu Tordera, entre Palafolls i Blanes, el cos sense vida d’un home gran surant a ‘aigua.

Un home que passejava al seu gos, prop del Gorg dels Cans, va localitzar el cos sense vida de l’home, que es trobava indocumentat en el moment de la trobada. Després de les investigacions, s’ha pogut determinar la seva identitat. Es tracta d’un veí de Malgrat de Mar, de 67, que feia uns dies que havia desaparegut de la seva llar i els familiars havien denunciat la seva desaparició.

Text: Radio Palafolls