Sessió a Blanes de diverses modalitats de fitness arran de mar

Aquest matí de dissabte el Passeig de Mar de Blanes ha allotjat una sessió de Jo em Cuido!, les activitats dirigides per a adults i gent gran 2018-2019 que habitualment s’allotgen a la Ciutat Esportiva Blanes. Per promocionar-les, s’ha realitzat una animada Masterclass, una mostra del què es pot practicar habitualment al recinte esportiu blanenc. 

Els tècnics esportius Josep, l’Albert i la Giselle, s’han encarregat de monitoritzar l’activitat, que avui ha estat especialment agraïda de practicar pel bon temps que ha acompanyat la sessió aeròbica. Les activitats dirigides Jo em Cuido! inclouen diverses modalitats: fitnesflow, blance, fitness esquena, esquena i pilates, fitnessdance, fuctional, gac, bodyart, cariobox i tbc. 

En cas que es vulgui practicar de manera regular a la Ciutat Esportiva Blanes hi ha diferents quotes depenent del nombre de dies a la setmana que es vulguin fer, però el més atractiu és que els horaris es poden triar en funció dels què s’adapten millor a les agendes personals, habitualment prou atrafegades. Els pagaments són mensuals, i no hi ha matrícula d’entrada. 

A banda dels grups d’adults igent gran, també s’imparteix el Mètode Hipopressiu d’iniciació i manteniment, tècniques que engloben diferents postures i moviments per provocar una reacció de la musculatura del sòl pelvià i de la faixa abdominal. Els cursos d’Activitats Dirigides ‘Jo em cuido!’ 2018-2019 van començar a mitjans de setembre i finalitzaran el 30 de juny. Més informació: Tel 972 352 322, esports@blanes.cat i www.blanes.cat/esports 

Fotos: Ajuntament de Blanes