Ordre del dia del ple de maig de l’Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Orde del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes. Es farà a la sala de plens de l’Ajuntament el dijous 29 de maig a partir de les 20 hores.

I Part resolutiva – Propostes de Secretaria

1. Aprovació de les actes de les sessions anteriors corresponents als dies 24 i 28 d’abril de 2014.
2. Donar compte de sentències judicials.

Propostes d’acord de la Comissió INformativa General i d’Urbanisme

3. Proposta de nova redacció de criteris de percepció salarial en casos d’incapacitat temporal i dels serveis ordinaris en festius i caps de setmana durant aquesta situació.

4. Modificació de la relació de llocs de treball de l’Ajuntament i inici de tràmits de processos de provisió i promoció de llocs.

5. Aprovació provisional del projecte de modificació dels articles 65 i 73 de la normativa urbanística del POUM per a la regulació de l’espai lliure no edificable de les plantes àtic amb elements auxiliars i tendals.

6. Aprovació definitiva del Pla de Millora Urbana del PMU-5 Peixos Ros.

7. Aprovació del Reglament d’ús de les instal·lacions esportives municipals de l’Ajuntament de Blanes.

8. Modificació de l’acord del Ple de 28 de febrer de 2013 de nomenament de representants de la corporació en òrgans col·legiats.

II Part de control

9. Moció que presenta el grup municipal d’Esquerra Unida i Alternativa – Iniciativa per Catalunya Verds de Blanes per a la supressió de les barreres arquitectòniques.

10. Moció que presenta el grup municipal d’Esquerra Unida i Alternativa – Iniciativa per Catalunya Verds de Blanes per sol·licitar el canvi de titularitat de la Ctra. GI-600 en el tram de la rotonda dels focs a la rotonda de Mas Cremat i per a la construcció de la rotonda de la sortida del barri de Ca la Guidó.

11. Moció que presenta el grup municipal del PSC de suport a la continuïtat de la cooperació municipal al desenvolupament i de rebuig a la nova Llei espanyola 27/2013 de racionalització i sostenibilitat de l’Administració local.

12. Moció que presenta el grup municipal del PSC de rebuig i condemna a la vulneració de drets pel segrest de més de 200 nenes a Nigèria.

13. Precs i preguntes.