anuncio_erc

L’Ajuntament de Lloret de Mar activa diferents mesures de prevenció a les zones de vianants

MInut de silenci aquest migdia a LLoret, en solidaritat amb les víctimes dels atemptants de Barcelona y Cambrils

L’alcalde s’ha reunit avui amb l’equip de govern municipal i els cossos de seguretat i ha acordat activar les mesures de prevenció pertinents després dels greus atemptats que varen tenir lloc ahir a les Rambles de Catalunya de Barcelona i a Cambrils.

Continua llegint

El edil de Turismo de Lloret deja el cargo al no mejorar el modelo

Joan Gou i Jaume Dulsat / Nova Ràdio Lloret

El pasado 4 de agosto dimitió Joan Gou como concejal de Turismo del Ayuntamiento de lloret de Mar en el curso de un pleno extraordinario. Gou alegó «no estar contento con los resultados de los objetivos» que se había marcado «en un tiempo concreto», motivo por el cual renunció al cargo que ha ocupado durante los últimos 14 meses. / Esta noticia se puede leer en www.elmundo.es 

Notícia relacionada: «Joan Gou: Costarà molts anys netejar la marca del turisme de borratxera», a www.novaradiolloret.cat.

Notícia relacionada: «L’alcalde de Lloret assumirà la regidoria de Turisme, arran de renúncia de Joan Gou», a www.novaradiolloret.cat.

De enero a junio se produjeron en Lloret 1.268 delitos, un 10% más que en el mismo periodo de 2016

Fuente: Ministerio del Interior (clicar sobre el gráfico para ampliarlo)

Durante el primer semestre de 2017 se contabilizaron en Lloret de Mar 1.268 delitos, un 9,9% más que en el mismo periodo de 2016, cuando se registraron 1.154 denuncias. Estos datos forman parte del segundo balance de criminalidad que elabora el Ministerio del Interior, tras recopilar los datos de las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado.

Continua llegint

El TSJC decreta la suspensió cautelar de les obres d’ampliació de la C-32

Blanesaldia.com

La Plataforma ciutadana Aturem la C-32 vol fer saber que la sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a data de 21 de juliol de 2017 ha resolt favorablement la petició de suspensió cautelar de les obres de prolongació de la C-32 Blanes-Lloret de Mar (cliqueu aquí per descarregar la resolució judicial).

Continua llegint

Valoració d’ICV-EUiA de Lloret de la reunió de la comissió de seguiment de l’hospital municipal

Dimecres passat 12 de juliol es va fer reunió de la comissió de seguiment de l’hospital municipal de Lloret de Mar. L’objectiu d’aquesta reunió, sol·licitada pel Síndic del Ciutadà de la nostra població, era fer una valoració del grau de compliment de les diferents exigències plantejades a la Corporació de Salut del Maresme i La Selva referents a l’hospital municipal que gestiona.

Continua llegint

Un fondo de inversión canadiense compra Mémora, que gestiona el tanatorio de Blanes y cuatro más en la Selva

Blanesaldia.com

El fondo de inversión canadiense en pensiones para profesionales Ontario Teachers’ Pension Plan ha adquirido la empresa de servicios funerarios Mémora por unos 450 millones de euros. Memora gestiona 115 tanatorios, de los que 13 se ubican en la provincia de Girona. En la comarca de la Selva gestiona los tanatorios de Arbúcies, Blanes, La Cellera de Ter, Maçanet de la Selva y Sant Hilari Sacalm.

Continua llegint

L’Oficina Comarcal d’Habitatge ha tramitat enguany 531 expedients d’ajuts al pagament del lloguer

Seu del Consell Comarcal de la Selva a Santa Coloma de Farners

L’Oficina Comarcal d’Habitatge del Consell de la Selva ha atès un total de 1.010 consultes durant el primer semestre d’aquest any 2017. D’aquestes 1.010 consultes, un total de 767 corresponen als d’ajuts per al pagament del lloguer per a aquest any i, d’aquestes consultes s’han tramitat un total de 531 expedients.

Continua llegint

S’inicia la construcció d’un hipermercat Esclat a Lloret de Mar

Imatge del futur hipermercat

Es generaran al voltant de 100 llocs de treball a la localitat i s’acabarà d’executar el Pla parcial de Sant Quirze, amb la urbanització amb vials, l’adequació d’espais verds, la creació d’un parc infantil, la millora de l’accés a Puigventós i l’arranjament de la zona per a un futur equipament escolar.

Continua llegint