L’Ajuntament d’Hostalric aprova la construcció d’un aparcament públic a Can Llensa

Es crearan 100 places d’aparcament amb un pressupost d’execució de les 761.400 €

Ajuntament d’Hostalric

El centre històric de la vila té problemes d’aparcament i des de l’Ajuntament s’ha posat fil a l’agulla per tal de crear cent places publiques a la zona que hi ha darrera de Can Llensa. El ple de l’Ajuntament ha aprovat amb els vots del PDeCAT i IC-Verds i l’abstenció d’ERC, el projecte bàsic i executiu d’urbanització amb un pressupost de 761.400€, IVA inclòs.

Continua llegint

Les obres d’ampliació del CAP de Malgrat de Mar començaran l’any vinent

Ajuntament de Malgrat de Mar

El regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret (PDeCAT), s’ha reunit aquest matí amb el gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras. En aquesta reunió, Miquel Carreras ha explicat que el pressupost de la Generalitat per a aquest 2017 inclou la redacció del projecte per ampliar el CAP de Malgrat de Mar i que les obres començaran el darrer trimestre del 2018.

Continua llegint

Doble barrera dissuasiva al centre de Vilobí per millorar la seguretat dels vianants

Ajuntament de Vilobí d’Onyar

L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar va instal·lar ahir dimarts al matí una doble barrera dissuasiva a la cruïlla entre el carrer Sant Josep i la travessera Antiga Cal Mestre -accés a  la plaça Nova- de Vilobí, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels vianants en aquest tram on sol confluir un elevat volum de trànsit.

Continua llegint

L’escola Esteve Carles de Lloret estrena un rocòdrom per practicar l’escalada

Ajuntament de Lloret de Mar

L’escola Esteve Carles de Lloret de Mar ja té en funcionament el nou rocòdrom per la pràctica i l’entrenament de l’escalada. Aquesta instal·lació, realitzada i finançada íntegrament per l’Ajuntament de Lloret, ha tingut un cost de 10.380 euros del pressupost municipal del 2017.

Continua llegint

Arbúcies crearà una cooperativa pública per gestionar serveis d’atenció a les persones del municipi

Ajuntament d’Arbúcies

L’Ajuntament d’Arbúcies està treballant en la constitució d’una cooperativa pública per gestionar diferents serveis d’atenció a les persones com el Servei d’ajut a domicili (SAD) i el futur Centre de dia públic.

Aquest projecte municipal s’ha presentat a les bases de subvenció de Projectes Singulars de desenvolupament econòmic de la Diputació de Girona.

Continua llegint

L’Agència Tributària de Catalunya obrirà el mes de setembre una nova oficina a Santa Coloma de Farners

Lluís Salvadó i l’alcalde de Santa Coloma Joan Martí / Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda

Santa Coloma de Farners comptarà amb una de les 15 oficines territorials que l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) obrirà aquest 2017, en el marc del seu desplegament territorial. La voluntat del Govern és implantar un nou model territorial de l’ATC, basat en una xarxa d’oficines pròpies preparades per prestar els mateixos serveis a tots els ciutadans de Catalunya.

Continua llegint

Els danys del temporal a Tossa de Mar ascendeixen a 321.000 euros

L’Ajuntament de Tossa reconstruirà la barana del passeig de Sant Raimon de Penyafort amb un nou material més resistent

L’Ajuntament de Tossa ha iniciat els treballs per corregir els danys produïts pels temporals d’aquest hivern a la façana marítima del municipi. La neteja de carrers i l’acondicionament de la riera es va fer d’immediat i ara toca afrontar els danys més elevats, especialment els que han afectat a la barana del Passeig de Sant Raimon de Penyafort, que va des de la Platja Gran fins a la Mar Menuda.

Continua llegint