anuncio_erc

S’inicia la construcció d’un hipermercat Esclat a Lloret de Mar

Imatge del futur hipermercat

Es generaran al voltant de 100 llocs de treball a la localitat i s’acabarà d’executar el Pla parcial de Sant Quirze, amb la urbanització amb vials, l’adequació d’espais verds, la creació d’un parc infantil, la millora de l’accés a Puigventós i l’arranjament de la zona per a un futur equipament escolar.

Continua llegint

Troben a Caldes de Malavella l’esquelet sencer d’un bòvid de fa 3,1 milions d’anys

La campanya d’excavació que l’IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social) desenvolupa des del passat 15 de maig i fins al 9 de juny al Camp dels Ninots (Caldes de Malavella, Girona) ha posat al descobert un nou esquelet de bòvid en connexió anatòmica (és a dir, amb l’estructura original intacta) de fa 3,1 milions d’anys, el setzè que es localitza en aquest indret.

Continua llegint

Vilobí d’Onyar inaugura diumenge el Molí de les Fonts de Salitja amb una recreació històrica

Inauguracio_moli

cof

El Molí de les Fonts de Salitja es convertirà aquest proper diumenge 21 de maig en l’escenari d’una recreació històrica de la Guerra del Francès (1808-1814) amb motiu de la inauguració d’aquest emblemàtic edifici, que s’ha rehabilitat per tal d’acollir el futur centre d’interpretació del volcà de la Crosa i l’Onyar.

Continua llegint

Instal·lan caixes niu per a ocells i refugis per a ratpenats a Santa Coloma

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Aquesta setmana s’estan instal·lant les primeres caixes niu per a ocells i refugis per a ratpenats al Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners. Durant aquest mes d’abril se n’instal·laran un total de 38, repartides entre el Parc, les escoles del municipi, la urbanització de Santa Coloma Residencial i equipaments municipals.

Continua llegint

Celebració a Arbúcies de la X Trobada d’Entitats Locals de Cultura i Patrimoni de la Selva

Consell Comarcal de la Selva

Una quarantena de persones van participar a la X Trobada d’Entitats Locals de Cultura i Patrimoni de la Selva que es va fer a Arbúcies el dissabte passat. Aquesta trobada, està organitzada pel Centre d’Estudis Selvatans (CES), i comptava amb el suport del Consell Comarcal de la Selva i, enguany, del consistori arbucienc.

Continua llegint