anuncio_erc

Instal·lan caixes niu per a ocells i refugis per a ratpenats a Santa Coloma

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Aquesta setmana s’estan instal·lant les primeres caixes niu per a ocells i refugis per a ratpenats al Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners. Durant aquest mes d’abril se n’instal·laran un total de 38, repartides entre el Parc, les escoles del municipi, la urbanització de Santa Coloma Residencial i equipaments municipals.

Continua llegint

Celebració a Arbúcies de la X Trobada d’Entitats Locals de Cultura i Patrimoni de la Selva

Consell Comarcal de la Selva

Una quarantena de persones van participar a la X Trobada d’Entitats Locals de Cultura i Patrimoni de la Selva que es va fer a Arbúcies el dissabte passat. Aquesta trobada, està organitzada pel Centre d’Estudis Selvatans (CES), i comptava amb el suport del Consell Comarcal de la Selva i, enguany, del consistori arbucienc.

Continua llegint

La Generalitat desestima la denúncia d’Amics de Tossa que pretenia aturar les obres de la plaça Ava Gardner

Els serveis territorials de Patrimoni Cultural de la Generalitat han desestimat la denúncia de l’Associació Amics de Tossa Club Unesco que tenia com a objectiu paralitzar les obres de millora de la Plaça Ava Gardner. Patrimoni Cultural considera que les obres s’executaven correctament i no les paralitzarà ni iniciarà cap expedient sancionador.

Continua llegint

La Generalitat licita les obres per condicionar una via ciclista a la C-25 entre Riudellots de la Selva i Campllong

Generalitat de Catalunya

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert la licitació de les obres de condicionament i de formació d’una via per a vianants i ciclistes a la C-25, entre Riudellots de la Selva (la Selva) i Campllong (Gironès). Els treballs, amb una inversió prevista de 2,6 milions d’euros, s’iniciaran a finals de l’estiu que ve i tindran un termini d’execució de 9 mesos.

Continua llegint

L’Ajuntament d’Hostalric aprova la construcció d’un aparcament públic a Can Llensa

Es crearan 100 places d’aparcament amb un pressupost d’execució de les 761.400 €

Ajuntament d’Hostalric

El centre històric de la vila té problemes d’aparcament i des de l’Ajuntament s’ha posat fil a l’agulla per tal de crear cent places publiques a la zona que hi ha darrera de Can Llensa. El ple de l’Ajuntament ha aprovat amb els vots del PDeCAT i IC-Verds i l’abstenció d’ERC, el projecte bàsic i executiu d’urbanització amb un pressupost de 761.400€, IVA inclòs.

Continua llegint

Les obres d’ampliació del CAP de Malgrat de Mar començaran l’any vinent

Ajuntament de Malgrat de Mar

El regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret (PDeCAT), s’ha reunit aquest matí amb el gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras. En aquesta reunió, Miquel Carreras ha explicat que el pressupost de la Generalitat per a aquest 2017 inclou la redacció del projecte per ampliar el CAP de Malgrat de Mar i que les obres començaran el darrer trimestre del 2018.

Continua llegint