La vila d’Hostalric s’omple d’esportistes per participar a la cursa de muntanya Hostrailric

La competició s’ha fet aquest matí amb prop de 500 inscrits

La Selva Comunica

La Hostrailric s’ha desenvolupat en un molt bon ambient, sense incidents i amb una climatològica que ha acompanyat. Com ha destacat l’alcalde d’Hostalric, Josep Antoni Frias “una vegada més la vila ha demostrat la gran capacitat que té per organitzar grans esdeveniments”.

Continua llegint

Manel Jubany (ERC-AM), nou regidor a l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Manel Jubany

Manel Jubany prendrà possessió de l’acta de regidor de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, després que Jordi Armengol, fins ara regidor de Cultura, hi hagi renunciat per motius personals i professionals. La renúncia d’Armengol es formalitzarà en el Ple municipal de demà dilluns 20 de febrer.

Jubany, llicenciat en Història per la Universitat de Girona i màster interuniversitari (UAB, UB i UPF) en Gestió Pública, formava part de la llista d’ERC-AM en la posició número 9.

Continua llegint

ERC suspèn de militància la regidora díscola de Tossa de Mar

ERC ha suspès de militància la regidora de Tossa de Mar, Núria Serra, que el setembre passat ja va ser expulsada del grup municipal per «desobeir i desafiar el vot de la militància» en el projecte de cala Morisca, la consulta sobre el port esportiu o la conformació del nou govern local, entre altres aspectes. / Aquesta notícia es pot llegir a www.diaridegirona.cat.

El TSJC admite un recurso de 10 entidades contra el proyecto de la C-32 Blanes y Lloret

Un grupo de personas camina por la zona boscosa por la que discurriría la autovía / Plataforma Aturem la C-32

La proyectada obra de prolongación de la autovía C-32 entre Tordera y Lloret de Mar, atravesando zonas boscosas de estas poblaciones y de Blanes, ha sufrido un importante frenazo al haber admitido el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a trámite la petición de que se desestime el proyecto y se paralicen de forma cautelar las obras.

Continua llegint

El festival Birrasana abandona Blanes y se hará en Lloret del 29 de abril al 1 de Mayo

Quim Llorens

El festival de cerveza artesana Birrasana dejará de celebrarse los próximos años en Blanes ya que lo acogerá la vecina población de Lloret de Mar. El acuerdo entre el Ayuntamiento de Lloret y los promotores del evento se oficializará el próximo lunes con la presentación del festival, que contará con la asistencia de los organizadores, del alcalde Jaume Dulsat y del concejal de Promoción Económica Jordi Orobitg.

Continua llegint