El Govern aprova destinar 1.650.000 euros per a la construcció de l’Escola Sant Iscle de Vidreres

Ajuntament de Vidreres

El Govern va aprovar ahir autoritzar un import d’1.650.000 euros per a la redacció, direcció i execució de les obres de nova construcció de l’Escola Sant Iscle de Vidreres. Es tracta d’una escola d’1 línia que permetrà l’escolarització d’alumnes d’infantil i primària.

Continua llegint

Inauguració i benedicció de la restauració de la façana de l’església de Santa Maria de Breda

El president de la Diputació de Girona Pere Vila a la presentació de la restauració de la façana de l’església de Santa Maria / Foto: Eddy Kelele

Aquest migdia s’ha celebrat la inauguració i benedicció de la rehabilitació de la façana de l’església de Santa Maria de Breda, que forma part del conjunt monumental de l’antic monestir de Sant Salvador. L’acte s’emmarca dins del programa de la festa major del municipi, que continuarà fins al proper 10 de setembre.

Continua llegint

Entra en funcionament la nova oficina de l’Agència Tributària de Catalunya a Santa Coloma de Farners

Consell Comarcal de la Selva

L’oficina de l’Agència Tributària de Catalunya a Santa Coloma de Farners entra en funcionament aquest dilluns, 4 de setembre. Així ho ha confirmat el secretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, en el marc de la visita que ha fet a la nova oficina territorial de l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) a Santa Coloma de Farners. Aquesta visita s’emmarca en la fase final del desplegament territorial que l’ATC va endegar ara fa 18 mesos.

Continua llegint

L’Ajuntament de Lloret de Mar activa diferents mesures de prevenció a les zones de vianants

MInut de silenci aquest migdia a LLoret, en solidaritat amb les víctimes dels atemptants de Barcelona y Cambrils

L’alcalde s’ha reunit avui amb l’equip de govern municipal i els cossos de seguretat i ha acordat activar les mesures de prevenció pertinents després dels greus atemptats que varen tenir lloc ahir a les Rambles de Catalunya de Barcelona i a Cambrils.

Continua llegint

El edil de Turismo de Lloret deja el cargo al no mejorar el modelo

Joan Gou i Jaume Dulsat / Nova Ràdio Lloret

El pasado 4 de agosto dimitió Joan Gou como concejal de Turismo del Ayuntamiento de lloret de Mar en el curso de un pleno extraordinario. Gou alegó «no estar contento con los resultados de los objetivos» que se había marcado «en un tiempo concreto», motivo por el cual renunció al cargo que ha ocupado durante los últimos 14 meses. / Esta noticia se puede leer en www.elmundo.es 

Notícia relacionada: «Joan Gou: Costarà molts anys netejar la marca del turisme de borratxera», a www.novaradiolloret.cat.

Notícia relacionada: «L’alcalde de Lloret assumirà la regidoria de Turisme, arran de renúncia de Joan Gou», a www.novaradiolloret.cat.

De enero a junio se produjeron en Lloret 1.268 delitos, un 10% más que en el mismo periodo de 2016

Fuente: Ministerio del Interior (clicar sobre el gráfico para ampliarlo)

Durante el primer semestre de 2017 se contabilizaron en Lloret de Mar 1.268 delitos, un 9,9% más que en el mismo periodo de 2016, cuando se registraron 1.154 denuncias. Estos datos forman parte del segundo balance de criminalidad que elabora el Ministerio del Interior, tras recopilar los datos de las fuerzas y cuerpos de seguridad del Estado.

Continua llegint

El TSJC decreta la suspensió cautelar de les obres d’ampliació de la C-32

Blanesaldia.com

La Plataforma ciutadana Aturem la C-32 vol fer saber que la sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a data de 21 de juliol de 2017 ha resolt favorablement la petició de suspensió cautelar de les obres de prolongació de la C-32 Blanes-Lloret de Mar (cliqueu aquí per descarregar la resolució judicial).

Continua llegint

Valoració d’ICV-EUiA de Lloret de la reunió de la comissió de seguiment de l’hospital municipal

Dimecres passat 12 de juliol es va fer reunió de la comissió de seguiment de l’hospital municipal de Lloret de Mar. L’objectiu d’aquesta reunió, sol·licitada pel Síndic del Ciutadà de la nostra població, era fer una valoració del grau de compliment de les diferents exigències plantejades a la Corporació de Salut del Maresme i La Selva referents a l’hospital municipal que gestiona.

Continua llegint