Durant el primer semestre de l’any Lloret va acollir vuit produccions audiovisuals

La Cala Boadella

La Cala Boadella és un dels escenaris preferits

Lloret de Mar continua essent escenari de diferents rodatges televisius. El Lloret Film Office, divisió de l’entitat de promoció turística Lloret Turisme que té per objectiu gestionar les diferents tipologies de producció, ha acollit vuit rodatges durant aquest primer semestre de l’any.

Entre les produccions trobem rodatges d’anuncis publicitaris, documentals, sèries i sessions fotogràfiques. La majoria d’aquests rodatges s’han dut a terme a cala Boadella, que es posiciona com a la localització més demanada.

Farris&Juice, Caprabo, Nintendo o la cadena supermercats Lidl han estat algunes de les reconegudes marques internacionals que han apostat per Lloret per establir la localització del seu rodatge.

També ho ha fet la cantant Inna, que va rodar part del seu videoclip Cola Song a la platja de Sa Boadella. El vídeo ja ha aconseguit més de 25 milions de reproduccions a Youtube, i la cançó es posiciona al capdamunt de les llistes d’èxits. La cantant Kiki Doll és una de les altres destacades cantants que ha escollit Cala Boadella com escenari de seu darrer videoclip.

Pel que fa a sessions fotogràfiques, cal destacar la realitzada als Jardins de Santa Clotilde per Vogue, revista de referència del món de la moda.

El potencial de la Costa Brava Sud (Blanes, Lloret i Tossa) com a seu de rodatges publicitaris va creixent cada cop més. Enguany Tossa de Mar ha estat la població escollida per protagonitzar l’anunci de l’estiu d’Estrella Damm, sota l’eslògan “La música és cultura”, amb cala Futadera i cala Pola com a escenaris principals.